FRÅGOR OCH SVAR...

HUR SKICKAS MITT PAKET?

Jag skickar med PostNord och med e-post- smsavisering. Ni får ett mail/sms från PostNord när paketet skickats och när det finns att hämta hos närmsta postombud. Ibland händer det att aviseringen blir försenad. Vet ni att paketet är skickat så skicka ett mail till mig så återkommer jag med paketets ID-nummer.

LEVERANS UTANFÖR SVERIGE?

Jag kan skicka till andra länder än Sverige. Skicka ett mail innan så återkommer med med portokostnaden för just er beställning. Enbart kortbetalning gäller vid leveranser utanför Sverige.

INBJUDNINGSKORT

HUR BESTÄLLER JAG/VI?
Om ni vill beställa 25 st kort. Då väljer ni den prisgrupp som är 20-?? (det ger 10 kr rabatt/kort). Sedan fyller ni i 25 i antalsrutan. Ni fyller även i den text ni önskar i textrutan samt ev meddelande/önskemål (det går även att lämna meddelande vid utcheckning i kassan). Jag skickar sedan ett pdf-korrektur som ni får godkänna.

JAG ÄR SENT UTE MED MIN BESTÄLLNING!
Jag ska göra mitt bästa för att skynda på leveransen. Men ibland så finns inte allt material hemma.
Skicka gärna ett mail innan beställningen så kan jag ge ett leveransbesked. Enkla kort skickas normalt inom ca 5 dagar, (kan gå fortare ibland).

KVALITÉ OCH FÄRGER
De flesta enkla korten trycks på matt vitt 240 g papper. De vita kuverten är av tjockare och finare kvalité Kuvert går att få även i andra färger. Skicka gärna ett mail med era önskemål, så återkommer jag med förslag och pris. Korten trycks digitalt.

EGEN IDÉ ELLER ÖNSKEMÅL OM ÄNDRING
Skicka ett mail till annagorandesign@gmail.com med era önskemål så ska jag göra mitt bästa för att uppfylla dem, det mesta går att ordna...

ÅNGERRÄTT OCH REKLAMATION
Varje kort skräddarsys för dig, därför är köpet bindande. Då gäller inte regeln om ångerrätt i Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal. Skulle korten vara trasiga eller felaktiga ska du meddela detta inom 7 dagar efter leverans.

POSTERS/GRAFISKA TRYCK

KVALITÉ OCH FÄRGER PÅ POSTERS
De grafiska trycken trycks på ett halvmatt tjockare fotopapper. Det blir inga raster, utan helt jämna toningar, skarpa linjer och klara färger. Tänk dock på att färgåtergivningen kan variera mellan olika bildskärmar. Därför kan färgen du ser på skärmen skilja något mot det färdiga trycket.

STORLEKAR
Flera av de grafiska trycken har en vit ram runt motivet (en passepartout), tryckets storlek är alltid inklusive denna kant. Den är oftast mellan 2-3 cm bred. På flera av motiven skiljer sig dock propotionerna på den vita ramen något från storlek till storlek. Om ni önskar så kan jag skicka ett pdf-korrektur innan tryck. De tryck som visas på hemsidan har måtten 30x40 cm.

Behöver jag en passepartout? Flera av motiven har redan en vit ram runt sig i själva trycket, en sk "inbyggd passepartout", därför behövs ingen passepartout. Men detta är förstås en smaksak. Men där motivet på trycket är utfallande kan det vara fint med en passepartout.

Vid beställning av ett grafiskt tryck i format 21x30 är det faktiska formatet 21x30,5 cm. Ni behöver då klippa/skära bort 5 mm i högerkant. Det har jag anpassat i trycket. Samma gäller vid format 30x40 som egentligen är 30,5x40,5 cm.


Många av motiven går att beställa i flera format, 23x23cm, 30x30 cm alt 21x30 cm, 30x40 cm.

VAR HITTAR JAG RAMAR TILL MINA POSTERS?
De flesta större varuhus har ramar som passar till trycken. IKEA har bla en serie som heter Ribba. Även Åhléns, Rusta, ICA Maxi och Gallerix har passande ramar i olika format och träslag.

Till de kvadratiska trycken har IKEA, Åhléns och Gallerix passande ramar.

JAG ÄR SENT UTE MED MIN BESTÄLLNING!
Tyvärr kan jag inte erbjuda expressordrar eftersom tryckeriet har sina leveranstider. Men jag mailar gärna en visningsbild (pdf) så ni har något att visa om det är en present. Kontakta mig så fixar jag det så fort som möjligt!

ÅNGERRÄTT OCH REKLAMATION
Varje poster skräddarsys för dig, därför är köpet bindande. Då gäller inte regeln om ångerrätt i Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal. Är din vara trasig eller felaktig ska du meddela det inom 7 dagar efter leverans.


Läs noga genom pdf-korrekturen som jag skickar innan tryck.

 
©Anna Göran Design www.annagorandesign.se    Instagram - annagorandesign     Pinterest - annagorandesign     Facebook - annagorandesign

www.pappersboden.se     pappersboden.blogspot.se