Omdömen från nöjda kunder:

Anna, tack för alla trycksaker. Alla blev häpna av beundran. Tack tack tack för att DU hjälpte till att göra vårt bröllop perfekt. Faktum är att utan dina trycksaker vore det inte perfekt.
/Matilda & Martin

Hej Anna,
Ett stort tack för alla vackra trycksaker som du gjort till vårt bröllop. De förgyllde verkligen vår vigsel och vår bröllopsfest!! Vi är så nöjda!
/Jessica

Våra dopkort kom i går, och jag ville bara säga stort tack! De är underbart fina, och vi är som alltid väldigt nöjda. Tack för så vackra kort, proffsigt utförande och snabb leverans!
/Trevlig helg! Hälsningar, Anna

Vi är jättenöjda med det du gjort i trycksaker till oss. Stort tack!
/Mvh C och A

Hämtat ut vår beställning idag och vill bara säga att vi är såååååå nöjda! Superfint, alltihop :)
/Mvh Ida

Men wow vilka kort. Herregud vilken kreativitet du besitter. Jag är helg tagen av hur vackra dom är. TACK!
/Anela

Vill bara säga att vi blev supernöjda med inbjudningarna som kom på posten förra veckan!
/Mvh Christine och Anders

Nu har vi skickat ut våra inbjudningskort. Superfina blev dem, stort tack!
/Frida & Daniel

Hej! Vill bara tacka för dom fina korten ! Blev precis som vi hade tänkt oss. Kommer rekommendera er i framtiden. Jättebra service med! Tack. 
mvh Andreas o Caroline

Festprogrammet har kommit fram och vi är så otroligt nöjda! Så vackra och precis så som vi önskat. Tusen tack för all din hjälp och goda service!
/Felicia

Vi har fått korten och kommer dela ut dem snart. Vi är supernöjda och glada att vi valde dig! Våra kort blev verkligen unika och precis som vi ville ha dem. Tack för all hjälp
/Mvh Nada & Atheel 

Jag vill bara maila dig och säga STORT TACK för alla fina trycksaker du gjort för vårt bröllop, jag och Jakob gifte oss i helgen (den 7/7) och allt var så fint. Vi fick massa kommentarer om alla fina detaljer vi hade på bröllopet och att det var planerat i minsta detalj, mycket tack vare dina fina trycksaker! Så tack för att du har hjälpt mig att skapa ett drömbröllop!
/Therese

Tusen tack för ditt fantastiska arbete och engagemang, vi är sååååååååå nöjda :)!
/Ethel

Jag vill bara tacka för helt fantastiska ”save the date”, inbjudningskort och festprogram! Vi är verkligen supernöjda med hur dessa såg ut och att de passade vårt tema perfekt! Jag rekommenderar dig mer än gärna till andra!
Med vänlig hälsning, Sandra

I dagarna skickas save the dates ut till våra gäster. Stort tack för snabb hjälp. Och vad fina de blev, vi är såååå nöjda :)
Med vänlig hälsning, Johanna

Tusen tack för all hjälp med att fixa våra inbjudningar! Hämtade dem precis på posten och vi är så nöjda!! De är verkligen perfekta! Ska se till att rekommendera er till alla jag känner och inte känner!
/Mvh Julia O

Hejsan! Ville bara tacka för de underbara inbjudningkorten! Magiska!
/Sofia

Hej Anna, Nu har jag varit och hämtat upp våra kort och jag vill bara säga att vi är så nöjda! Fantastiskt fina!
/Lisa

Tusen tack för snygga kort och snabb leverans. Vi är jättenöjda!
Hälsningar, Katinka & Calle

Hej Anna, Många av våra bröllopsgäster har berömt våra inbjudningskort och de övriga trycksakerna. Vi vill med detta mejl framföra ett varmt tack till dig för din fina formgivning, som bidrog till att vår gårdag blev så perfekt som vi hade hoppats på!
Allt gott!
/Vänlig hälsning, Madeleine & Per

Vi fick hämtat ut vigselprogrammen etc igår och vilken spänning att äntligen får se det 'live'. Vi kunde inte vara mer nöjda, så otroligt fint allt. Precis som vi tänkt oss. :) Tusen tack igen för all hjälp, du är riktig bra på det du gör!
/Mikaela

Stort tack för alla trycksaker inför vårt bröllop. De blev så vackra. Vi kunde inte ha önskat något finare och det har varit så smidigt att samarbeta med dig. Ha en jättefin sommar!
/Hälsningar S och R

Jag vill bara tacka så mkt för så snabb leverans och för så fint utförande. Kommer definitivt rekommendera dig och använda dig när andra tillfällen ges! Ha en bra dag!
/Med vänlig hälsning, en mkt nöjd och glad kund, Petra

Tack för fantastiskt fina inbjudningarna, de blev precis som vi tänkt oss!!
/Mvh Caroline

Hej Anna, Stort tack för korten! Jag hämtade ut dem ikväll och är mer än nöjd, precis som tidigare :) Du är bäst!!
/Bästa hälsningar, Andrea

Hej! Fick våra inbjudningskort igår och vi är så nöjda, Tack!
/Mvh Josefine 

Tusen tack för hjälpen! Vi är så nöjda och glada för hur du gjort våra tackkort.
/Vänligen Karin o Mattias

Vi säger WOW! Korten är super snygga:) Här har du en återkommande kund till nästa gång det behövs inbjudningar! Tack för allt!
/Vänligen Isa

Tack Anna!! Jag kommer verkligen rekommendera dig till alla jag känner!!
Korten är jättefina och din service fantastisk.
/Linda

Jag kan verkligen rekommendera Anna Göran design! Jättebra kommunikation, supersnabba redigeringar samt rekordsnabb leverans. Bara plus från mig! +++
/Maria

Tusen tack för fantastiskt fina vigselprogram och placeringskort. Vi är så nöjda och kommer varmt att rekommendera dig till andra. 
/Vänliga hälsningar Karin

Tack för de fina tavlorna! Det är så smidigt att göra beställningar hos dig!
/Steffi 
Ha en bra dag! Hej! Vi vill bara tacka för de fina "save the date"-korten samt inbjudningskorten till vårt bröllop! Det kändes bra att du återkom så snabbt med ett layoutförslag. Vi kommer varmt rekommendera dig till andra!
/Johan och Emelie

Jag fick inbjudningskorten idag på posten och ville bara tacka, dem är superfina och vi är så nöjda! :)
/Tina

Hej Anna! Ville bara tacka och säga hur oerhört nöjda vi blev! Fantastiska inbjudningskort. Har bundit ett handvävt band runt dem. Vi rekommenderar dig gärna!
/Edla & Lasse

Tack för jättefina kort! Vi är så glada och supernöjda!
/Mvh, Matilda & André

Hej och TACK för de fantastiska korten. Vi är så tacksamma över de fantastiskt välgjorda och vackra bröllopsinbjudningarna. Korten var mer än vad vi kunnat önska oss, magiska! T A C K. Vi kommer definitivt att beställa av dig i framtiden.
/Vänligen Marlene och Claes

Ville bara tacka för en tipptopp service samt oroligt fina kort :)
/Elin

Hej Anna! Tack för de fina bröllopsinbjudningarna! Vi är så nöjda med allt! Kommer varmt rekommendera dig till mina vänner. Tack!
/Mvh Malin Johansson

Hej Anna, Idag fick vi tackkorten hemlevererade och oj vad fina de blev! Tusen tack!! :)
/Lina & Erik

Gud va fina de blev! Tack snälla för magisk service och superfina kort.
/Kram Britta och Robin

Hej Anna! Vi fick korten idag och de blev ju helt perfekta! Tack, tusen tack!!
/Ida

Hej, ett jättestort tack för de fina dopinbjudningskorten. Kommer definitivt att beställa hos dig vid fler tillfällen.
/Mvh Caroline

Hej Anna, Jag hämtade paketet imorse och vi kan inte vara nöjdare med våra tackkort! Du har gjort ett fantastiskt jobb! Tusen tack! :)
/Varma hälsningar Steffi och Jonas

Hej, idag kom korten, och jag är SÅ nöjd. Tack & så fint inslaget. Tack snälla för hjälpen.
/Lisa

Hej Anna!
Vill bara tacka för så fina inbjudningar. Har fått så mycket beröm för dom. Tack!
/Linda

Vi har fått korten nu och vill bara säga att vi är supernöjda! Korten blev precis som vi tänkt oss! Vi kommer garanterat att göra en ny beställning nästa gång vi behöver några kort! Tack så mycket!

/Med vänlig hälsning Linda

Tack för de fantastiskt fina korten och tack för snabb leverans! Jag är verkligen jättenöjd!!!
/Mvh Camilla

Hej, fick inbjudningarna idag! Så himla nöjd med både kort o service - stort tack till dig! :)
/Lina

Tack så hemskt mycket för all hjälp. Allt har varit helt fantastisk och vi har fått mycket komplimanger för det du gjort.
Med vänlig hälsning, Malin

Hej Anna, Stort tack för alla tryck inför vårt bröllop! Vi är väldigt nöjda och alla våra gäster tyckte våra tryck var väldigt fina och vi har tipsat om dig till flera stycken.
Hälsningar Cecilia

Ville bara säga att inbjudningarna blev enormt fina, tack så jättemycket! Flera av våra gäster har också hört av sig och sagt att de tycker att de är så fina och "väldigt vi" :) Vill även passa på att tacka för den fantasktiska servicen vi fick när paketet försvann, vi lär återkomma som kunder!
Mvh, Helena

Vi har fått så mycket beröm för våra fina inbjudningar.
Cecilia och Jacob

Tusen tack för de jättefina bröllopsinbjudningarna. Idag är de postade till våra tilltänkta gäster. De blev verkligen precis dom vi önskat! Tack!
Med vänliga hälsningar, Jenny

Vi beställde våra bröllopsinbjudningar av dig och är superduper nöjda. Även gästerna har öst beröm över korten =)
/Lovisa

Tack för de fina korten, vi blev jätte nöjda och alla är glada för inbjudan och uttryckt att korten är fina
/Camilla

Tack så mycket för fina inbjudningar och snabb hantering. Vi är jättenöjda!
/Karolina

Hej Anna! Vi har just hämtat ut korten och är så fantastiskt nöjda. Tusen tack för ditt engagemang och ditt sinne för färg och form. Jag fattar inte att vi hade sån tur att hitta dej. Än en gång TACK!
Hälsn Karin

Tusen tack för bra och snabb service! Vilken tur att vi hittade er. Tack!
Mvh Filippa

Vilka fantastiska kort du gjort åt oss. Stoort tack för god service, kreativitet och snabb leverans. Vi får höras sen när det blir dags för tackkort!
Hälsningar Jennifer och Tony

Ett enormt tack till dig för all tid du lagt ner på inbjudningskort och placeringskort till vårt bröllop! Vi har fått många komplimanger för korten. Tavlan som vi beställde blev också jättefin! Du har gett enastående service med snabba svar och utan det minsta krångel sett til att genomföra våra önskningar. Du har verkligen skött allt riktigt proffsigt men samtidigt personligt. Jag kan bara det varmaste rekommendera dig! Jag kommer att återkomma med nya beställningar!
Med vänliga hälsningar Karin

Tack för dom otroligt fina dopkorten som jag beställde av er, och den snabba leveransen. Dom är nog något av det finaste jag sett, och jag längtar ihjäl mig tills gästerna får hem dom i brevlådan och får se dom! :) Är väldigt glad för att jag hittade er fina sida.
Kram Madeléne

Vill bara meddela att vi har fått inbjudningarna och de var verkligen jättefina!
Vänligen Cecilia

Tusen tack för dina fina kort! Du är fantastiskt duktig och vi är så glada att vi hittade din hemsida när vi letade efter inbjudningskort. Vi har skickat iväg inbjudningarna i förra veckan och har redan fått så mycket positiv respons. Så roligt! :) Ha en bra dag!
Steffi och Jonas

Idag hämtade vi vår post, och vi är så nöjda med både korten och kuverten. Det blev precis så som vi hade tänkt oss, ett stort TACK Anna! Du är super duktig! Vi återkommer när planeringen av festprogrammen tar fart:)
Mvh Mia & Jimmy

Fick dina fina kort i fredags så i helger har det varit fullt upp att skriva adresser! Jag blev verkligen super nöjd!! Tusen tack!
Mvh Diana

V
ilken klippa du är. Vi är verkligen så nöjda med din service och det arbete du lagt ner för oss. Vi är oerhört tacksamma. Jag har förmedlat vidare till vänner som undrar var vi köpt inbjudan ifrån. Fått många fina kommentarer om inbjudan. Tusen tack!
Kristina

Inbjudningskorten är hur fina som helst! Vi är jättenöjda och de gäster som har fått dem tycker att de är mycket proffsiga!
Maria

Hämtade så ut det sista idag, åh så fint!! Stort tack Anna för allt du har gjort, du har precis fångat så som jag vill ha det. Jag ska ta kort på dukningen sen och skicka till dig. Du är bäst!!
Stor kram Annika

Stort tack för alla fina trycksaker till vårt bröllop vi är verkligen supernöjda!
Sara

Tusen tack! Tack Anna!! Från mkt nöjda kunder!! :)
/Jakob & Lisa

Vi är jätte nöjda. Höll på att beställa från nån annan när vi googlade efter en text och din sida dök upp. Är så glada att vi valde er! Det var verkligen ett "spur of the moment" beslut. Kommer absolut rekomendera er vidare!!
/Sandra

Kortet vi fick är jättefint och vi är verkligen nöjda med resultatet och er service. :)
Vänliga Hälsningar Elin och Pete

Jättestort tack!! Vi är verkligen jättenöjda med korten :) Det blev så fina!
M o H

Vilka fina kort du har gjort!
H o M

Stort tack för våra fina inbjudningskort som du gjort! Vi är supernöjda & så tacksamma!
J o N

Tack, vi blev jätte nöjda! Det var precis som vi tänkt oss.
C o C

Vi fick dina kort i fredags. Verkligen jättefina!
T o M

Korten är uthämtade och ivägskickade igår :) nu börjar folk svara och alla berömmer de fina korten!!!
C o J

Vi vill varmt rekommendera pappersboden för snabb, personlig service med det lilla extra! Vi är supernöjda med resultatet.En solklar femma!
J o M

Först vill vi tacka så mycket för inbjudningskorten som vi blev väldigt nöjda med till slut!
P o S

Tack för vigselprogrammen. Det är superfina!
L o E

Korten är helt otroligt vackra! Jag ska skicka dem imorgon och är så glad över hur fina de blev :-)
F o P-H

Korten har kommit och de är jättefina!
A o P

Vi tycker att korten är underbara. Tack för allt!
A o M

Sen måste jag säga att jag blev super nöjd med mina fina inbjudningskort. När organza-rosetten kom på plats så blev det så perfekt och över förväntat bra. Jag ville ha något annorlunda, simpelt, elegant och du lyckades verkligen framföra det resultatet. Du är ju grym! Har rekommenderat dig för en kompis och lär göra det för fler :) Tusen tack för ditt fina arbete!
G o J

Nu har vi fått korten och de är perfekta!! Precis som vi tänkt oss. Vi har verkligen uppskattat att du har kunnat göra dem med vår personliga prägel och med snabb och smidig kommunikation. Tusen tack!
H o M

Nu har korten kommit och de är mycket fina! Tusen tack för all hjälp! Jag ska rekommendera dig till alla mina festplanerande vänner.
L o K

Tack för den fantastiskt fina tavlan - är så glad att vi fann dig och vilka underbara minnen du givit oss.
B o F

Vi har fått korten idag. De är jättefina! Vi är mycket nöjda och tack för snabb leverans.
M o C

Tack så mycket för alla fina trycksaker du gjorde till vårt bröllop! Vi fick såååå mycket beröm för dem...
J o J

Paketet har kommit fram och vi är så nöjda! Du har verkligen hjälpt oss och skapat precis det vi har velat ha! Jätte bra service! Vi är otroligt tacksamma och kommer verkligen rekomendera dig till andra brudpar!
E o C

Vill tacka så otroligt mycket för det fantastiska jobb du lagt ner på allt material till vårt bröllop, vi är sååååå nöjda! Det kunde inte bli bättre.
S o H

Tack för de vackra, eleganta & personliga korten. Nu ska våra gäster få njuta av dem!
B o F

Vi är mer än nöjda, du är verkligen jätteduktig! Ska verklligen rekommendera dig till alla jag känner. =)
J o P

Vi vill bara meddela att vi redan har fått jätte mkt beröm för våra fina inbjudningskort, vi är så nöjda!
E o C

Vill bara säga att korten kom fram idag och att de blev väldigt fina! Stort tack!
H o H

Ville bara tacka än en gång för de fina korten,den fina servicen och ditt stora tålamod:) Har nu skickat ut korten och de gäster som OSA:t tycker korten e sååå fina!!!
M o J

Vi är super nöjda! De är jättefina. Tack för snabb service.
E o C

Vill säga att vi fått våra inbjudningskort och de två fina målningarna! Vi är sååå nöjda! Tack så mycket!
C o N

Vi fick korten idag och är SÅ fantastiskt nöjda!!! Stort tack!!!
F o P

Ville bara säga att nu har vi fått inbjudningarna och vi är super nöjda! Verkligen jättefina, tack! :)
U o P

Vi blev så fantastiskt nöjda med korten. De är verkligen precis som vi önskat. Stort tack! Vi blev så fantastiskt nöjda med våra tackkort att vi vill beställa några till. :)
J o J

Jag vill bara meddela att korten nu är tryckta och skickade och att vi blev väldigt nöjda som kunder.  Monogrammet trycktes även på kuverten och vi kommer att använda det på placeringskorten också.
P

Jag hämtade korten i går och de är så fina!
T o I

Anna, de är perfekta!!! Är så glad att jag hittade dig i vimlet av allt man hittar när man googlar information om bröllop.....och jag slet verkligen mitt hår över att jag visste vad jag ville ha, men inte kunde lösa det!! Tusen, tusen tack!
T o R

Tack för dom jätte fina korten du har gjort, vi var så ivriga att vi skrev våra inbjudningskort direkt :) så nu ligger dom på lådan :)
M o D

Vi har fått jättemycket beröm för inbjudningskorten! :)
J o M

Tack Anna, för ditt fantastiska engagemang runt alla våra trycksaker till vårar bröllop. Kan verkligen säga att du ramade in vår stora dag och förstod vad vi vill ha.
K o M

Tack för dom underbara korten och för otroligt trevligt bemötande och snabb leverans!! Vi är väldigt nöjda med korten!
S
 
©Anna Göran Design www.annagorandesign.se    Instagram - annagorandesign     Pinterest - annagorandesign     Facebook - annagorandesign

www.pappersboden.se     pappersboden.blogspot.se