FAST FRAKT 55 KR

Varje poster och inbjudningskort skräddarsys för dig, därför är köpet bindande.
Då gäller inte regeln om ångerrätt i Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal.


Ang beställning av kort. Kolla att ni valt rätt prisgrupp (beror på hur många kort ni önskar beställa). Ex. Ni vill beställa 20 st kort, ni väljer då "20-?? st" samt skriver i 20 st kort. Priset är per kort inkl kuvert. Dvs 20 st x 20 kr.

Ni ansvarar själva för korrekturläsning Innan produkten trycks, skickas alltid ett PDF-korrektur som skall godkännas via e-post. Efter godkännandet finns inga möjligheter att ändra eventuella stavfel eller tryckfel. Vid godkänt korrektur tar ni som kund ansvar för eventuella fel.

Är din vara trasig eller felaktig ska du meddela det inom 7 dagar efter leverans till annagorandesign@gmail.com.

LEVERANSTIDER
Leveranser inom Sverige 
Leveranstiderna ligger på 5-10 vardagar (oftast går det fortare än så). Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då vi har hög belastning p g a hög orderingång, lagerslut, förseningar m.m.

Tyvärr kan jag inte erbjuda expressleverans av posters då tryckeriet har sina leveranstider. Men jag mailar gärna en visningsbild så ni har något att visa om det är en present. Kontakta mig så fixar jag det så fort som möjligt! Det går även att köpa presentkort.

BETALNINGSSÄTT

FÖRSKOTTSBETALNING MED SWISH - 0 kr
Betala in beloppet
(inklusive moms och frakt) till Swish-nummer: 1234213385 (Anna Göran Design). Skriv ditt för- och efternamn samt ordernummer t.ex. Anders Andersson, 123 i meddelandefältet. Ordernumret får du i orderbekräftelsen som skickas till den e-postadress du uppgav vid beställningen. Din order börjar behandlas när Anna Göran Design mottagit din betalning. Läs mer om Swish här: www.getswish.se

TRYGG BETALNING MED KORT - 0 kr

Betala med VISA eller MasterCard. Anna Göran Design samarbetar med Textalk och deras tjänst för kortbetalning. Textalk samarbetar med en av Sveriges storbanker. Betalningsplattformen som används av denna butik använder sig av SSL-certifikat för kryptering av känsliga uppgifter. Inga kortuppgifter hanteras av butiken, och Textalk sparar inte dessa uppgifter i sitt betalsystem. Därför kan du tryggt betala med kort.


FÖRSKOTTSBETALNING BG - 0 kr
Betala in beloppet
(inklusive moms och frakt) till bankgiro 396-1943. Skriv ditt för- och efternamn samt ordernummer t.ex. Anders Andersson, 123 i meddelandefältet. Ordernumret får du i orderbekräftelsen som skickas till den e-postadress du uppgav vid beställningen. Din order börjar behandlas när Anna Göran Design mottagit din betalning. Tänk på att det tar upp till 3 dagar innan betalningen registreras.


LEVERANS
Din beställning skickas med Posten med e-postavisering. Ni får ett mail/sms från Posten när paketet skickats och ytterligare ett när paketet finns att hämta hos närmsta postombud. Får du ingen avisering per SMS (i undtantagsfall per brev) inom några dagar från att ditt paket skickats från oss så kontakta oss så spårar vi paketet. Frakten är 55 kr.

AVGIFT FÖR OUTLÖSTA PAKET
 Vid outlösta paket debiterar vi en avgift om 245 kr (inkl moms) för att täcka de avgifter som uppkommer i samband med att paketet går i retur till oss.

Jag kan skicka till andra länder än Sverige. Skicka ett mail innan så återkommer med med portokostnaden för just er beställning. Enbart kortbetalning till leveranser utanför Sverige.

SEMESTERSTÄNGT JULI
Under juli månad sker inga leveranser. Beställningar kan dock läggas.


KUND-/PERSONUPPGIFTER
För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-mailadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras.

De personuppgifter du lämnar till oss används för orderhantering, fakturering, information, marknadsföring och annat som syftar till att vår tjänst ska fungera så bra som möjligt. Uppgifterna förs inte vidare till någon tredje part.

FÖRETAGSINFORMATION
Anna Göran Design
Björkstagatan 7
72341 Västerås
annagorandesign@gmail.com
Företaget innehar F-skattsedel

FÖRETAGET 
Levererar till privatpersoner, företag, skolor, organisationer, föreningar och församlingar i Sverige.

Åldersgräns för beställningar
 Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar hos oss.

PRISER
Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Som standard visas priserna inklusive moms. Fraktkostnaden läggs sedan till i totalkostnaden innan du bekräftar din beställning.
 
©Anna Göran Design www.annagorandesign.se    Instagram - annagorandesign     Pinterest - annagorandesign     Facebook - annagorandesign

www.pappersboden.se     pappersboden.blogspot.se